خواص گوشت شترمرغ

daafd988d8b4d8aa d8b4d8aad8b1d985d8b1d8ba d988 d8aed988d8a7d8b5 d8a2d986 631a9edae2ebc خواص گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از بها غذایی خیلی بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در معرض هست.

نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این هست که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر هست (در جدول زیر این مقایسه انجام شده هست).

به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی – عروقی ، افراد گرفتار چربی خون بالا و کسانی که گرفتار چاقی هستند، غذای خیلی مناسبی می باشد.

همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.

این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ سبب شده که این گوشت انتخاب خیلی خوبی برای بیماران قلبی- عروقی و سالمندان باشد تا با اعتماد بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را رفع سازند.

پیشنهادی:  آشنایی با خواص سرکه سفید

گوشت شتر مرغ

استفاده از اسید چرب امگا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو اثرگذار هست. به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در پیشگیری از لخته شدن دارد. اکثرجیره های غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند.

از جهت دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که گرفتار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد.

شتر مرغ و گوشت آن

گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه خیلی خوبی بهره‌مند هست و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.

به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصری مشابه روی و منیزیم را داراست.

علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان خیلی چشمگیری ترد بوده و از شایستگی هضم استثنائی بهره‌مند هست، طوری که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در درجه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد شایستگی هضم دارند.

پیشنهادی:  آشنایی با خواص انگور

منبع

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …