14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟


(*14*)

%name 14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟

راهنمای نگهداری از مواد غذایی

(*14*)ما خلق داریم همه چیز را در یخچال های خود ذخیره کنیم: میوه ها، سبزیجات، شیرینی ها، نان ها. برخی افراد نیز سس ها، مارمالاد و قوطی ها را در یخچال های خود نگه می دارند. اما اغلب اندیشه می کنند، نگهداری مواد غذایی مشابه کنسروها و رب گوجه های باز شده داخل قوطی سن آنها را افزایش می دهد، در واقع می تواند برای محصولات مضر باشد.

(*14*)ما دریافتیم که چگونه مواد غذایی مختلف را باید نگهداری کنیم. و یک لیست کوچک برای شما آماده کرده ایم.

(*14*)موادی که باید در یک کمد نگهداری شوند و در معرض نور خورشید نباشد:

(*14*) نان به بهترین شکل در یک جعبه نان استوار بسته با کمی نمک نگهداری می شود که سبب محافظت از آن در قالب می شود. اگر یک نان را در کیسه سوپر مارکت ها بگذارید، نرم خواهد ماند، اما یک مجال بزرگ وجود دارد که کاسه چند روز آن را با قالب بپوشانید.

(*14*)کیسه های پلاستیکی اجازه نمی دهند نان “نفس بکشد” و نم بالایی را ایجاد می کنند که قارچ ها واقعاً دوست دارند. با این حال، نگه داشتن نان در یخچال نیز بهترین ایده نیست زیرا، در دماهای پایین تر، آب آن به طور قابل توجهی سریعتر تبخیر می شود و بنابراین نان خیلی سریع کم رنگ می شود.

(*14*) به هر حال، اگر می خواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید، می توانید آن را در فریزر بگذارید. 4-6 ماه تازه می ماند.

(*14*) انبار کردن شکلات آسان می باشد. بهتر می باشد در مکانی سرد و تاریک نگهداری شود. و نباید آن را در یخچال بگذارید. اختلاف دما منجر به ظهور مقداری آب غلیظ‌کردن شده روی سطح می شود که به پلاک سفید تبدیل می شوند. این واقعاً روی طعم اثر نمی گذارد، اما سبب می شود شکلات بینهایت غیر جذاب باشد.

پیشنهادی:  میز شب یلدا

(*14*) عقیده بر این می باشد که عسل ماندگاری خاصی ندارد. تقریباً می توانید برای همیشه ذخیره کنید. مهمترین چیز این می باشد که به درستی آن را ذخیره کنید. شما باید عسل را در مکانی سرد و تاریک نگه دارید، اما نه یخچال. در یخچال ممکن می باشد شکرک بزند و برخی از خواص خوب آن از بین برود.

(*14*) روغن زیتون باید در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید ذخیره شود. اما آن را درون یخچال قرار ندهید: دمای پایین منجر به تشکیل قطعات سفید در روغن می شود.

(*14*) برای اینکه پیاز و سیر تازه برای مدت طولانی تازه نگه داشته شوند، آنها را به بهترین شکل در یک مکان خشک و سرد قرار بدهید، به عنوان مانند یک جعبه کوچک در کمد یا کابینت. اگر پیاز زیادی دارید، می توانید آنها را داخل توری به یکدیگر گره بزنید و آویخته نگه دارید.

(*14*) پیاز و سیر در یخچال سریعتر خراب می شوند، بیشتر به این دلیل می باشد که همه آن ها در یک جا قرار می گیرند.

%name 14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟

نگهداری مواد غذایی

(*14*)چیزهایی که می توانند در قفسه آشپزخانه یا روی یک میز نگهداری شوند:

(*14*) پرتقال و سایر مرکبات را می توان درست روی میز آشپزخانه نگهداری کرد. آنها به زودی خراب نمی شوند. برای این کار از یخچال استفاده نکنید – درجه حرارت پایین میوه سبب می شود مزه ی میوه بهتر بماند و برای سلامتی شما مفید باشد.

(*14*) ذخیره آووکادو کار سختی می باشد. اگر میوه رسیده می باشد ، می توانید آن را در یخچال نگه دارید زیرا درجه حرارت پایین سبب می شود که از بد شدن آن پیشگیری شود. اما اگر میوه هنوز به طور کامل نرسیده باشد، نباید آن را در یخچال نگه دارید زیرا سرما سبب کند شدن روند آمدن می شود.

پیشنهادی:  راهنمای تمیز کردن چرم

(*14*) خیار ممکن می باشد در یخچال نگهداری شود، اما تنها برای چند روز. دمای پایین سبب می شود خیارها خیلی سریع فرسوده شوند. برای اینکه هرچه بیشتر سبزیجات تازه نگه داشته شود، باید آن را در خارج از یخچال نگه دارید. خیار را همیشه قبل از مصرف بشویید زیرا سریع پیر می شود. اگر می خواهید سبزیجات را به مدت طولانی نگهداری کنید. آنها را خشک کنید و اطراف آن را دستمال بپیچید و درون یخچال قرار بدهید.

(*14*) بادمجان تنها قادر به تحمل درجه حرارت پایین نیست. در یخچال، این سبزیجات نرم می شوند و همه ویژگی های خوب خود را خیلی سریع از دست می دهند. آنها بهتر می باشد در دمای خنک اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شوند.

(*14*) اگر واقعاً می خواهید گوجه فرنگی را درون یخچال قرار دهید، این کار را نکنید که سبب می شود طعم طبیعی خود را از دست داده و آنها را بی مزه بخورید. هوای سرد روند آمدن طبیعی گوجه فرنگی را کند می کند و غشاهای نازک داخل آنها را از بین می برد. این همان چیزی می باشد که گوجه فرنگی را آبدارتر می کند. آنها باید در یک محفظه یا جعبه با تهویه مناسب در دمای اتاق نگهداری شوند.

%name 14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟

نگهداری مواد غذایی در محیط منزل

(*14*)مواردی که به بهترین وجه در یخچال ذخیره می شوند:

(*14*) زنان منزل دار اغلب در مورد بهترین مکان برای نگهداری تخم مرغ مذاکره می کنند. برخی می گویند تنها در یخچال می توانند تازه بمانند و برخی دیگر می گویند که باید در دمای اتاق نگهداری شوند. اما هر دو گروه موافق هستند: آنها نباید در درب یخچال نگهداری شوند زیرا اختلاف دما در واقع ماندگاری تخم مرغ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. و متخصصان توصیه نمی کنند تخم مرغ ها را از ظروفی که در آن فروخته می شوند، سوا کنند تا آنها برای مدت زمانه طولانی تر تازه بمانند.

پیشنهادی:  درمان افسردگی با قرآن

(*14*) به نظر می رسد نگهداری از آرد آسان می باشد اما در واقع اینگونه نیست. نم زیاد و درجه حرارت زیاد ممکن می باشد سبب بروز اشکالات و آشکار آرد شود و برای مصرف غیرممکن خواهد شد. بهترین گزینه یک کوزه بسته می باشد که در یخچال یا کمد نگهداری می شود. دما باید بین 50 تا 65 درجه فارنهایت باشد.

(*14*) با وجود این واقعیت که بسیاری از ما آجیل (مغزها) را در دمای اتاق ذخیره می کنیم، این بهترین گزینه نیست. برخی از آنها (به عنوان مانند بادام و گردو) تنها به مدت 1-2 هفته در دمای گرم قابل نگهداری هستند و پس از آن بد می شوند.

(*14*) بهتر می باشد از آجیل در مساوی نور خورشید، نم و دمای زیاد محافظت شود. آنها را باید در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب، آنها را می توانید تا 9 ماه نگه دارید.

(*14*) کرفس برخلاف جعفری پسر عموی خود ، باید در یخچال نگهداری شود. اما آن را در پاکت پلاستیکی قرار ندهید، زیرا سبب پوسیدگی آن می شود. با این وجود می توانید از فویل آلومینیومی استفاده کنید.

%name 14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم؟

نگهداری مواد غذایی داخل یخچال

(*14*) 

(*14*)منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

دلایل بوی بد کولر آبی چیست و چگونه میتوان آن را برطرف کرد؟

بوی بد کولر آبی چگونه از بوی بد کولر آبی خلاص شویم؟ به وجود آمدن …