طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

%name طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

طرز پخت بوقلمون ترکیه ای

روش پخت گوشت بوقلمون ترکیه ای

گوشت بوقلمون از غذاهای خوشمزه ای میباشد که می توانید به روش های متفاوتی بپزید. این غذای ترکیه ای علاوه بر خوشمزگی سرشار از خاصیت میباشد.

طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای :

موادلازم برای تهیه گوشت بوقلمون ترکی :

 سینه ی بوقلمون چرخ کرده 1 رقم
 جو پرک  یک سوم فنجان
 شیر بدون چربی  یک چهارم فنجان
 تخم مرغ 1 رقم
 سس فلفل قرمز یک سوم فنجان
 پیاز کوچک، ریز خرد شده 1 رقم
 فلفل قرمز کوچک، ریز خرد شده 1 رقم
 سس وستر شایر  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس گوجه به مقدار لازم

 

طرز تهیه گوشت بوقلمون :

ابتدا جوها را پاک کنید و بشویید، سپس در یک کاسه کوچک جو دو سر و شیر را مخلوط کنید اجازه بدهید حدود 10 لحظه شیر جذب جو پرک ها شود.

جو دو سر جذب شده و پایان مواد را – به جز سس گوجه فرنگی – در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. و به خوبی مخلوط کنید و ورز بدهید.

پیشنهادی:  طرز تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار

یک قالب 9×13 را با اسپری روغن چرب کنید. مخلوط گوشت را به صورت نان در آورید و در قالب قرار بدهید آن را صاف کنید. روی آن را با برس سس گوجه فرنگی بزنید.

فر را روی حرارت 350 درجه قرار بدهید و به مدت 50 لحظه بپزید. اجازه بدهید کاملا بپزد، مراقب باشید نسوزد. زیرا میزان حرارت فرها با هم گوناگون میباشد قطعا آن را چک کنید.

پس از پخت از قالب خارج کنید و برش بزنید. می توانید با نان یا برنج میل کنید.

%name طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

طرز تهیه بوقلمون چرخ کرده

نکاتی برای تهیه ی بوقلمون چرخ شده :

می توانید سس بیشتری برای گوشت بوقلمون تهیه کنید و بعد از قرار دادن در قالب روی آن بریزید و اجازه بدهید کاملا بپزد.

 ادویه های اصل این غذا نمک و فلفل میباشد اما می توانید زردچوبه، پودر سیر، زعفران و … افزایش کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

چاباتا نان حجیم ایتالیایی طرز تهیه نان چاباتا با خمیر ترش فوق العاده نان چاباتا …