طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

 %name طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

طرز پخت بلغور جو دوسر و نارگیل

بلغور جو دو سر از غلاتی میباشد که علاوه بر رژیمی و مقوی بودن خیلی سریع آماده می شود و می توانید در وعده ی صبحانه میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

جو دوسر در اوایل دهه 1600 به قاره آمریکای شمالی آورده شد. این دانه در ژانویه و در ماه ملی جو دوسر جشن گرفته می شود. این بلغور جو دوسر نارگیل یک صبحانه وگان مناسب برای گیاهخواران میباشد که گوشت خواران نیز می توانند از آن لذت ببرند.

که به آسودگی در زمانه کم تهیه می شود، از نظر طعم و تغذیه زیاد مهم میباشد. تهیه شده با جو دوسر، شیر بادام، و سه نوع نارگیل، جای عجب نیست که اینقدر خوب میباشد!

مواد لازم برای تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل :

* جو دوسر 1 لحظه ای  3/4 فنجان
 شیر بادام آسان 1 فنجان
 شیر نارگیل نصف فنجان
 آب یک چهارم فنجان
 نارگیل شیرین شده خرد شده 2 قاشق غذاخوری
 شکر قهوه ای 2 قاشق چایخوری
 عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
 پودر دارچین به مقدار کم
نارگیل شیرین خرد شده برای تزیین
پیشنهادی:  طرز تهیه پنیر مونتری جک

 

* جو دوسر 1 لحظه ای (جو دو سر پخت سریع نیز نامیده می شود)

 

طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل :

جو دوسر 1 لحظه ای (سریع پخته شده)، شیر بادام آسان، شیر نارگیل و آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت زیاد ترکیب کنید. آن را بپزید، هرز گاهی هم بزنید تا مخلوط جوش بیاید. نارگیل خرد شده، شکر قهوه ای، عصاره وانیل و دارچین آسیاب شده را به آن افزایش کرده و هم بزنید تا مخلوط شود.

تا زمانی که بلغور جو دوسر به غلظت مناسب برسد، آن را بپزید. سپس از روی حرارت بردارید. اگر بلغور جو دوسر خیلی غلیظ میباشد، مقداری شیر بادام یا شیر نارگیل افزایش کنید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط شود.

زمانی که آماده شد آن را داخل کاسه ای برای سرو بریزید و با نارگیل خرد شده تزیین کنید.

%name طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

نکاتی برای تهیه ی بلغور جو دوسر و نارگیل

نکاتی برای بلغور جو دوسر و نارگیل :

• اگر برای آلرژی گلوتن یا عدم تحمل غذا درست می کنید، تنها مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن را انتخاب کنید.

پیشنهادی:  طرز تهیه مرغ ماخانی (مرغ کره ای)

• اگر سرعت ای ندارید، از جو دوسر فولادی استفاده کنید یعنی بلغور جو دوسر خود را یک شب با حرارت ملایم در قابلمه بپزید.

• اگر واقعاً از این بلغور جو دوسر لذت می برید، یک بسته ی بزرگ بپزید و مواد باقی مانده را در یخچال نگهداری کنید. هر روز صبح آن را با کمی شیر نارگیل یا بادام گرم کنید.

• در هر مرحله از پخت یا درست قبل از سرو، یک رقم موز خرد شده را به کاسه افزایش کنید.

• درست قبل از سرو، چند قاشق غذاخوری شکلات چیپسی به کاسه افزایش کنید (آنها را تا زمانی که آماده خوردن نباشید افزایش نکنید زیرا خیلی زود ذوب می شوند)

• قبل از پخت یک مشت گردوی خرد شده، بادام، یا فندق افزایش کنید.

• چند قاشق غذاخوری از گرانولای بدون گلوتن مورد علاقه خود را دقیقاً قبل از سرو برای تهیه یک کرانچ اضافی به بلغور جو دوسر افزایش کنید.

پیشنهادی:  طرز تهیه چانا ماسالا

• از هر میوه خشک که میل می کنید چند قاشق غذاخوری افزایش کنید. زغال اخته خشک، آلبالو خشک و کشمش همگی از موارد خوشمزه هستند.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

چاباتا نان حجیم ایتالیایی طرز تهیه نان چاباتا با خمیر ترش فوق العاده نان چاباتا …