طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

%name طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

انار یکی از سالم ترین میوه ها در چهره زمین میباشد. این حاوی بسیاری از مزایای سلامتی حیرت انگیز میباشد. این گیاه همچنین حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، خلاف ویروسی و خلاف توموری و همچنین منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E میباشد به اسید فولیک انار حاوی سه رقم ویتامین A و C و برخی ویتامین ها و مواد معدنی مشابه کلسیم، پتاسیم و آهن.

در زمستان تمامی اشخاص به سرما خوردگی ابتلا می شوند. این آنتی بیوتیک زورمند را قطعا امتحان کنید.

طرز تهیه آنتی بیوتیک طبیعی با انار :

یک رقم انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن آغاز به جوش‌آمدن کند و پخته شود. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد اجازه بدهید 20 لحظه انار بپزد.

پیشنهادی:  طرز تهیه نودل سبزیجات

سپس بگذارید خنک شود آن را با باز کنید و همه آن را به غیر از پوست رویی اش بخورید.

این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را 3 شب به صورت پی در پی انجام بدهید. اثرات آنتی بیوتیک انار پخته را قطعا می بینید.

این آنتی بیوتیک زورمند هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مشابه گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

چاباتا نان حجیم ایتالیایی طرز تهیه نان چاباتا با خمیر ترش فوق العاده نان چاباتا …