طرز درست کردن دلمه کاهو چینی
هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خانه » آشپزی » طرز درست کردن دلمه کاهو چینی
طرز درست کردن دلمه کاهو چینی

طرز درست کردن دلمه کاهو چینی

دلمه کاهو چینی

مناسب برای ۳ نفر ، زمان پختن ۲۰ دقیقه ، درجه دشواری نیمه سخت. طرز تهیه دلمه کاهو چینی در زیر …

دلمه کاهو چینی

مواد لازم :

۱/۲ پیمانه – زیتون
۲۰۰ گرم – سینه مرغ
۱۵۰ گرم – خامه
۱ بوته – کاهو چینی
به میزان لازم – پنیر ورقه ای گودا

طرز درست کردن :

کاهو چینی را کمی آب پز کرده تا نرم شود. سپس سینه مرغ، ۵۰ گرم ازخامه، نمک، فلفل، زیتون را با هم مخلوط کرده و با یک قاشق غذاخوری روی برگ های کاهو پهن کرده و روی مواد نصف ورق پنیر می گذاریم . کاهو را مثل دلمه رول می کنیم در تابه می گذاریم و با کمی کره تفت می دهیم .در انتها ۱۰۰ گرم خامه را با کمی آب مرغ رویش بریزید و بگذارید تا ۱۵ دقیقه بپزد.

سلامتی دلمه کاهو چینی :

سینه مرغ سرشار از پروتین است کاهو نیز مثل تمام سبزیجات، مقادیری املاح و ویتامین دارد که از مهم ترین آنها می توان به پیش ساز ویتامینA یعنی بتاکاروتن و اسید فولیک اشاره کرد. همچنین کاهو حاوی مقداری ویتامین C ،K، آهن، منیزیم و کلسیم است. کاهو نفاخ نیز هست که بعد از پخته شدن در این غذا سبب کاهش این عارضه اش می شود.

خواص دلمه کاهو چینی:

کاهو و خامه سرد و تر هستند ولی مرغ گرم و تر است، زیتون گرم و خشک. در کل مواد موجود در این غذا با هم خنثی و معتدل هستند.

منبع : آکا ایران

اشتراک گذاری مطلب

نوشتن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز سئو و بهینه سازی سایت توسط شرکت آریا گسترXML Sitemap / rss / sitemap.xml / HTML Site Map